آشپزخانه رستوران مهم ترين بخش و شلوغ ترين بخش يک رستوران است. در آشپزخانه رستوران افراد زيادي مشغول به کار هستند. افرادي که هر کدام وظيفه اي خاص بر عهده دارند. آشپز و سرآشپز مهم ترين شغل در آشپزخانه رستوران است. در اين مقاله، در مورد سرآشپزها و انواع آشپزهايي که در آشپزخانه رستوران ها ضروري هستند، صحبت خواهيم کرد.
آشپزها کساني هستند که ميتوانند با
موقيعيت رويايي براي هر آشپز، سر آشپز شدن است. منظور از سرآشپز، کسي است که مدير و رهبر آشپزخانه است. وي همچنين مسئول هزينه کردن مواد غذايي و دستور العمل ها ، بررسي کيفيت و
کمک آشپزها دست راست سرآشپزها هستند و در يک رستوران ميتواند چندين کمک آشپز وجود داشته باشد. آنها وظيفه مديريت پيچيدگي هاي آشپزخانه را بر عهده دارند. اين کمک آشپز است، که قبل از بيرون رفتن از آشپزخانه، جزئيات هر بشقاب غذا را بررسي ميکند. کمک آشپزها واسطه اي بين سرآشپز و ساير کارمندان آشپزخانه هستند.
اين يکي از دسته هاي آشپزي است، که نياز به تخصص دارد. به عنوان مثال ، فردي که از مدرسه آشپزي فارغ التحصيل شده است، ممکن است واجد شرايط شيريني پز نباشد. اين دسته به طور کلي با شيريني، نان و دسر سر و کار دارند. آشپزهاي شيريني پتانسيل اين را دارند، که کاملاً با يک سرآشپز هماهنگ باشند، زيرا در کل يک دسته متفاوت هستند.
دستيار کمک آشپز معمولاً زير دست کمک آشپز يا سرآشپز هستند. آنها مسئول يک بخش از آشپزخانه هستند و بايد از کميت و کيفيت هر کالايي که از اين بخش عبور ميکند، اطمينان حاصل کنند. به عنوان مثال، يک دستيار کمک آشپز ممکن است مسئوليت تاپينگ ها يا سالادها را بر عهده داشته باشد.
شما به عنوان يک صاحب رستوران بايد به تهيه انواع سس ها اهميت ويژه اي دهيد. از اين رو، شما نياز به يک متصدي تهيه سس در آشپزخانه رستوران داريدْ که مسئوليت تهيه انواع سس را بر عهده داشته باشد. کار آنها اطمينان از قوام سس و ترکيب مناسب مواد است.
آشپز مخصوص ماهي کساني هستند که در درجه اول با تهيه غذاهاي دريايي سر و کار دارند. آشپزهاي گوشتي از تمام فرايند تهيه غذاهاي گوشتي ( کباب کردن و پختن گوشت، تکه کردن گوشت و غيره ) مراقبت ميکنند .سرآشپزهاي گوشت نيز معمولاً فقط در هتل هاي 5 ستاره هستند.
استفاده از اين آشپز بستگي به نوع غذاي هاي شما در رستوران دارد. به عنوان مثال، اگر سيب زميني سرخ کرده يکي از موارد اصلي که رستوران شما با آن سرو کار دارد، مي توانيد از اين آشپز در رستوران خود استفاده کنيد. اين هم يک دسته بندي است که فقط در هتل هاي 5 ستاره در دسترس است.
يک کارگر انتقال دهنده غذا به گارسون به طور کلي پل ارتباطي بين کارکنان آشپزخانه و کارکنان منتظر (گارسون) است. اينها كساني هستند كه وظيفه دارند، غذاي آماده را از طريق پيشخدمت به مشتريان تحويل دهند. با اين حال، در بسياري از مواقع وقتي تهيه غذا دشوار است و رستوران بيش از حد شلوغ است، خود سرآشپزهاي اين کار را انجام ميدهند.
هنگام راه اندازي رستوران بايد به مسائل زيادي توجه داشت.
شما ميتوانيد آخرين اخبار و محصولات جديد شرکت را از طريق
با تجهیزات آشپزخانه پویا صنعت آشنا شوید
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400H
افزايش فروش رستوران با تبليغات در اينستاگرام
مراحل راه اندازي رستوران و رستوران داري از صفر تا صد