در اینجا به برخی از رایج ترین اشتباهات در طراحی منوی رستوران ها اشاره شده است. شما باید از انجام آن ها در هنگام طراحی منو اجتناب کنید. داشتن منویی جذاب باعث رضایت مشتری خواهد شد. در نتیجه شما یک رستوران سود آور خواهد بود.
دسته بندی مناسب و صحیح غذاها در منوی رستوران یکی از اساسی ترین قوانین است، اما اغلب نادیده گرفته می شود. طراحی منوی غذایی شما باید به گونه ای باشد که موارد در گروه های واضح قرار گیرند. ترتیب دسته بندی ها نیز مهم است. خوراکی ها، سوپ ها، همبرگرها، پیتزاها، دسرها و غیره باید در کنار هم و به ترتیب سرو شوند. به عنوان مثال، غذای اصلی نباید قبل از سوپ و پیش غذاها در لیست آورده شوند، زیرا ممکن است مهمانان شما برای سفارش غذای اصلی وسوسه شوند و پیش غذاها را نادیدیه بگیرند. همچنین لیست کردن غذاهای گیاهی و غیر گیاهی در صفحات جداگانه یک عمل بسیار منطقی و عالی است که نباید از آن چشم پوشی کرد.
منوی بزرگ و جامع یک رستوران معایب و مزایایی دارند. در حالی که ممکن است، احساس کنید که داشتن یک منوی جامع، احساس تنوع بیشتری ایجاد میکند، این موضوع میتواند به فروش شما آسیب برساند. به دلیل تعدد گزینه های موجود، مشتریان زمان زیادی برای سفارش غذا صرف میکنند. همچنین، یک منوی بزرگ بیشتر وقت ها باعث سردرگمی افراد میشود زیرا آنها قادر به تصمیم گیری در مورد بهترین غذا نیستند.
توصیه میشود فقط روی غذاهای خاص و غذاهای منحصر به فرد تمرکز داشته باشید تا سرآشپز شما بتواند متمرکز شود و این باعث جلب توجه مشتریان جدید و وفاداری ان ها خواهد شد.
بهترین رستوران ها، رستورانهایی هستند، که هیچ چیز در آنها دائمی نیست. منوی رستوران باید به طور مرتب در حال تغییر و چرخش باشد. این نکته باعث ترغیب مشتریان به بازگشت به رستوران شما میشود. تجزیه و معرفی موارد جدید در این فهرست برای نگه داشتن مشتری حائز اهمیت است. به علاوه، شما باید عملکرد منو را بر اساس فروش و بازخورد مشتریان تحلیل کنید.
منوی رستوران مانند بروشور فروش شما است. بنابراین، ضمن طراحی آن، اندیشه های زیادی را در کنار آن سرمایه گذار کنید. از یک طراح گرافیک خوب برای طراحی یک منوی جذاب و گیرا استفاده کنید.
قرار دادن قیمت در منوی رستوران یکی از بزرگترین اشتباهات است که میتوانید مرتکب شوید. زیرا توجه مشتری را به مبلغ منحرف میکند. این باعث می شود که یک مهمان فقط آیتم های منو را تنها براساس قیمت رد کند. همچنین، هنگامی که قیمت آیتم های منو به طور چشمگیری در یک صفحه متفاوت باشد، باعث میشود که مهمانان اقلامی را با کمترین قیمت انتخاب کنند.
منوی رستوران را بیش از حد شلوغ نکنید. این کار باعث سر درگمی مشتری میشود. در ضمن با این کار به نظر میرسد شما پیشنهاد های زیادی برای ارائه به مشتری ندارید. قرار دادن اقلام زیادی در منوی سبب به همریختگی منو میشود و باعث میشود منویی شبوغ داشته باشید. بنابراین، استفاده صحیح از فضا و نیز حفظ ذهنیت مشتری اهمیت دارد.
غذاهای پردرآمد را در مثلث طلایی منو قرار دهید – که در قسمت بالا سمت چپ ، راست بالا و پایین صفحه منو است. اینها مناطقی است که معمولاً مشتریان تمایل دارند هنگام سفارش خود به آنها نگاه کنند.
همچنین از کاور جلو و پشت منو برای نمایش اطلاعات در مورد رستوران استفاده کنید. قرار دادادن اطلاعاتی مانند ساعات کار و بسته شدن، خدمات، تاریخچه، آدرس و موارد دیگر ایده خوبی است.
امروزه بسیاری ازافراد دوست دارند، قبل از انتخاب رستوران، منو را به صورت آنلاین بررسی کنند. بنابراین مطمئن شوید که منوی شما همواره به صورت آنلاین به روز میشود. بهترین راه برای انجام این کار استفاده از
در طراحی منوی رستوران از توضیحات و توصیفات کوتاه اما جذاب استفاده کنید. با این کار دیگر نیازی نیست تا کارمند شما در مورد غذا برای مشتری توضیحاتی بدهد. توضیحات مختصر و جالب در مورد موارد غذا بدهید، به طور مثال در مورد این موارد توضیح دهید: آیا غذای شما گرم ، سرد ، تند ، و یا گیاهی است
طراحی منوی رستوران به صورت جذاب و عالی میتواند در ذهن مشتریان باقی بماند و منجر به سود بیشتر برای رستوران شود. منوی رستوران باید جلوه ای ماندگار با خود داشته باشد.
بیش از نیمی از بازاریابی
شما میتوانید آخرین اخبار و محصولات جدید شرکت را از طریق
با تجهیزات آشپزخانه پویا صنعت آشنا شوید
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400H
افزايش فروش رستوران با تبليغات در اينستاگرام
مراحل راه اندازي رستوران و رستوران داري از صفر تا صد