ايران کشوري چند هزار ساله با تنوع غذايي گسترده است. غذاهايي اصيل که آوازه خوشمزه بودن آن‌ها در سراسر دنيا پيچيده است. يکي از اين غذاهاي محبوب کباب کوبيده است. طعم خوشمزه و دلچسب کباب کوبيده سبب شده است، کباب کوبيده نه تنها محبوب خانواده‌هاي ايراني، بلکه محبوب مردم جهان نيز شود. کباب کوبيده غذاي محبوب براي دورهمي‌هاي خانوادگي است. و درست کردن کباب کوبيده و سيخ گرفتن کباب باعث لذت و سرگرمي خانواده‌ها مي‌شد. اکثر توريست ها از طعم دلنشين کباب ايراني لذت برده اند. ايرانيان مقيم کشور‌هاي ديگر با يادگيري فوت و فن کباب درست کردن، راه اندازي رستوران ايراني و سرو غذاهاي سنتي به خصوص کباب در رستوران‌هاي خود، باعث شده اند که پاي کباب اصيل ايراني به ديگر کشور‌ها نيز باز شود. دستور پخت کباب کوبيده تقريبا در همه جاي ايران به يک شکل است. 

فوت و فن کباب درست کردن

درست کردن کباب ، به راحتي خوردن کباب نيست. فوت وفن کباب درست کردن خيلي سخت و پيچيده است. درست کردن کباب سه مرحله دارد. که هر مرحله فوت و فن خاص خود را دارد.

 تهيه مايه يا خمير کباب: رعايت تناسب در ميزان مخلوط کردن گوشت و چربي، ميزان پياز و ادويه‌هاي لازم براي تهيه کباب فوت و فن اين مرحله از درست کردن کباب است. دستور پخت کباب کوبيده  بايد دقيق رعايت شود. تا بتوانيد کبابي اصيل ايراني را تهيه کنيد.

 سيخ گرفتن کباب: اين مرحله يکي از سخت ترين مراحل تهيه و پخت کباب است. چون اگر کباب‌ها به روش صحيح سيخ گيري نشوند، کباب ها از روي سيخ مي‌ريزند. 

 پخت کباب: پخت کباب به تعداد زياد و روي منقل ذغالي زمان بر است. 

  براي درست کردن و پختن کبابي خوشمزه بايد هر سه مرحله به درستي انجام شود. اما  افراد محدودي هستند که فوت و فن کباب درست کردن را بداند. و که بتوانند اين سه مرحله را به خوبي انجام دهند.  به همين دليل اکثر خانواده‌ها ترجيح مي‌دهند، کباب را از کبابي يا رستوران تهيه کنند. 

راه حل درست کردن کباب کوبيده خوشمزه

با گسترش اينترنت، اکثر مردم با انواع دستور پخت کباب کوبيده آشنا شدند . به اين ترتيب مشکل تهيه مايه و خمير کباب حل شد . اما مشکل سيخ گرفتن کباب و پخت کباب همچنان ادامه داشت .

راه حل آسان براي سيخ گرفتن کباب :

کباب سيخ گرفتن در ظاهر بسيار آسان به نظر مي‌رسد اما در حقيقت يک هنر است. يکي از فوت و فن کباب درست کردن سيخ گيري کباب است. مشکل سيخ گرفتن کباب در منازل و رستوران ها وجود داشت. در منازل افراد ماهر براي سيخ گيري کباب وجود نداشت. در نتيجه کباب از نظر ظاهري شکيل نبود و در اکثر مواقع کباب از روي سيخ مي‌ريخت.  چالش سيخ گيري کباب در رستوران ها و کبابي ها به گونه اي ديگر است. اين مراکر معمولا نيروي ماهري براي سيخ گرفتن کباب دارند . 

چالش ها و مشکلات سيخ گرفتن کباب در رستوران‌ها و کبابي‌ها:

  • انتقال آلودگي به دليل دخالت مستقيم دست در تهيه کباب
  • وابستگي رستوران به نيروي ماهر و صرف زمان طولاني براي سيخ گيري کباب
  • بيماري‌هايي که يک کباب گير حرفه‌اي را تهديد مي‌کند.( سندرم تونل کارپال، واريس پا و ساييده شدن مهره‌هاي گردن)
  • بالا بودن هزينه هاي تمام شده کباب ( به خاطر نياز به نيروي متخصص در سيخ گيري و پخت کباب)

 

بعضي از شرکت ها براي حل مشکل سيخ گرفتن کباب براي منازل، دستگاه کباب زن يا کوبيده زن خانگي را طراحي و توليد کردند. که مي‌توانست نياز خانگي را براي پخت کباب خوشمزه ( در صورت داشتن يک مايه کباب خوب) برآورده کند. 

 دستگاه کباب زن يا کوبيده زن خانگي  پاسخگوي نياز رستوران‌ها و کبابي‌ها نيست. و نمي‌توانست مشکلات ذکر شده در بالا را رفع کند. 

در نتيجه براي حل اين مشکل، شرکت هاي توليد کننده تجهيزات آشپزخانه صنعتي و رستوران اقدام به توليد دستگاه کوبيده زن يا کباب زن صنعتي کردند. اين دستگاه، کمک شاياني به حل مشکلات کبابي‌ها و رستوران‌ها کردند. به دليل عدم دخالت دست وضعيت بهداشت در فرايند تهيه و پخت کباب بهبود پيدا کرد. همچنين سرعت سيخ گيري کباب را به صورت قابل ملاحظه اي افزايش داد. استفاده از دستگاه کباب زن يا کوبيده زن هزينه تمام شده کباب را نيز کاهش داد. چون عملکرد اين دستگاه ها طوري طراحي شده است که نيروي ماهر نياز ندارد. در نتيجه وابستگي به نيرو را نيز کاهش پيدا کرد. با کاهش هزينه نيروي انساني، هزينه خريد دستگاه کباب زن  يا کوبيده زن به سرعت و طي يک دوره کوتاه بر خواهد گشت. و دستگاه کوبيده زن يا کباب زن تبديل به يک سرمايه ارزشمند براي رستوران شما خواهد شد.

راه حل مشکل پخت کباب:

اغلب مردم ترجيح مي‌دهند که کباب را روي ذغال تهيه کنند. چون عقيده دارند کباب ذغالي خوشمزه تر است. اما طبق تحقيقات پخت کباب روي ذغال سرطان زاست. همچنين چون چربي گوشت روي ذغال مي‌ريخت، باعث ايجاد دود زياد در محيط مي‌شد.  در رستوران ها پخت تعداد زيادي سيخ کباب روي منقل زمان بر و طاقت فرساست. از طرفي مغز پخت کردن کباب روي منقل ذغالي خيلي سخت است. در نتيجه دستگاه کباب پز تابشي توليد شد. اين دستگاه قابليت پخت تعداد زيادي سيخ کباب را در ساعت دارد. از همه مهم تر چون حرارت از دو طرف به کباب ها مي‌رسد کباب ها کاملا مغز پخت مي‌شود.

 

همين دلايل سبب شده است که، مردم اطمينان بيشتري نسبت به سالم بودن کباب داشته باشند. در نتيجه از خوردن آن لذت بيشتري ببرند.

 امروزه حوزه آشپزي نيز مديون صنعت و تکنولوژي است. چون با ورود آن‌ها به اين حوزه, شاهد تغييرات بسياري در فرايند آماده سازي، تهيه و پخت غذاها هستيم. که همين امر باعث افزايش رضايت مشتريان، کاهش چشمگير هزينه‌ها و ارتقا بهداشت در صنايع غذايي شده است. 

شما مي‌توانيد آخرين اخبار و محصولات جديد شرکت را از طريق توييتر و اينستاگرام دنبال نماييد.


https://pooyasanatco.com/ کباب ,سيخ ,کوبيده ,پخت ,  ,درست ,درست کردن ,کباب کوبيده ,پخت کباب ,گرفتن کباب ,سيخ گرفتنمنبع

با تجهیزات آشپزخانه پویا صنعت آشنا شوید

دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400H

دستگاه استخوان جدا کن

افزايش فروش رستوران با تبليغات در اينستاگرام

مراحل راه اندازي رستوران و رستوران داري از صفر تا صد

دستگاهی چند کاره مناسب برای تهیه همبرگر، کتلت و شامی کباب

کباب کوبيده يک غذاي ايراني اما با محبوبيتي جهاني

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

معرفی و خرید لوله در آهن تک اسپیس فریم سایه بام سقف متحرک آپشن خودرو | دنیای آپشن خوشمزه ترین مزه ها فروشگاه اینترنتی گریس پمپ کمیک نیوز|Comic News اتاق برنامه نویسی من وبلاگ ماندگار