ايران کشوري چند هزار ساله با تنوع غذايي گسترده است. غذاهايي اصيل که آوازه خوشمزه بودن آنها در سراسر دنيا پيچيده است. يکي از اين غذاهاي محبوب کباب کوبيده است. طعم خوشمزه و دلچسب کباب کوبيده سبب شده است، کباب کوبيده نه تنها محبوب خانوادههاي ايراني، بلکه محبوب مردم جهان نيز شود. کباب کوبيده غذاي محبوب براي دورهميهاي خانوادگي است. و درست کردن کباب کوبيده و سيخ گرفتن کباب باعث لذت و سرگرمي خانوادهها ميشد. اکثر توريست ها از طعم دلنشين کباب ايراني لذت برده اند. ايرانيان مقيم کشورهاي ديگر با يادگيري فوت و فن کباب درست کردن، راه اندازي رستوران ايراني و سرو غذاهاي سنتي به خصوص کباب در رستورانهاي خود، باعث شده اند که پاي کباب اصيل ايراني به ديگر کشورها نيز باز شود. دستور پخت کباب کوبيده تقريبا در همه جاي ايران به يک شکل است.
درست کردن کباب ، به راحتي خوردن کباب نيست. فوت وفن کباب درست کردن خيلي سخت و پيچيده است. درست کردن کباب سه مرحله دارد. که هر مرحله فوت و فن خاص خود را دارد.
براي درست کردن و پختن کبابي خوشمزه بايد هر سه مرحله به درستي انجام شود. اما افراد محدودي هستند که فوت و فن کباب درست کردن را بداند. و که بتوانند اين سه مرحله را به خوبي انجام دهند. به همين دليل اکثر خانوادهها ترجيح ميدهند، کباب را از کبابي يا رستوران تهيه کنند.
با گسترش اينترنت، اکثر مردم با انواع دستور پخت کباب کوبيده آشنا شدند . به اين ترتيب مشکل تهيه مايه و خمير کباب حل شد . اما مشکل سيخ گرفتن کباب و پخت کباب همچنان ادامه داشت .
کباب سيخ گرفتن در ظاهر بسيار آسان به نظر ميرسد اما در حقيقت يک هنر است. يکي از فوت و فن کباب درست کردن سيخ گيري کباب است. مشکل سيخ گرفتن کباب در منازل و رستوران ها وجود داشت. در منازل افراد ماهر براي سيخ گيري کباب وجود نداشت. در نتيجه کباب از نظر ظاهري شکيل نبود و در اکثر مواقع کباب از روي سيخ ميريخت. چالش سيخ گيري کباب در رستوران ها و کبابي ها به گونه اي ديگر است. اين مراکر معمولا نيروي ماهري براي سيخ گرفتن کباب دارند .
بعضي از شرکت ها براي حل مشکل سيخ گرفتن کباب براي منازل، دستگاه کباب زن يا کوبيده زن خانگي را طراحي و توليد کردند. که ميتوانست نياز خانگي را براي پخت کباب خوشمزه ( در صورت داشتن يک مايه کباب خوب) برآورده کند.
دستگاه کباب زن يا کوبيده زن خانگي پاسخگوي نياز رستورانها و کبابيها نيست. و نميتوانست مشکلات ذکر شده در بالا را رفع کند.
در نتيجه براي حل اين مشکل، شرکت هاي توليد کننده
اغلب مردم ترجيح ميدهند که کباب را روي ذغال تهيه کنند. چون عقيده دارند کباب ذغالي خوشمزه تر است. اما طبق تحقيقات
همين دلايل سبب شده است که، مردم اطمينان بيشتري نسبت به سالم بودن کباب داشته باشند. در نتيجه از خوردن آن لذت بيشتري ببرند.
امروزه حوزه آشپزي نيز مديون صنعت و تکنولوژي است. چون با ورود آنها به اين حوزه, شاهد تغييرات بسياري در فرايند آماده سازي، تهيه و پخت غذاها هستيم. که همين امر باعث افزايش رضايت مشتريان، کاهش چشمگير هزينهها و ارتقا بهداشت در صنايع غذايي شده است.
شما ميتوانيد آخرين اخبار و محصولات جديد شرکت را از طريق
با تجهیزات آشپزخانه پویا صنعت آشنا شوید
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400H
افزايش فروش رستوران با تبليغات در اينستاگرام
مراحل راه اندازي رستوران و رستوران داري از صفر تا صد