رستوران داري و مديريت رستوران يک شغل پردرآمد ولي در عين حال بسيار سخت و طاقت فرساست. براي داشتن يک رستوران شيک و موفق بايد مراحل راه اندازي رستوران ( صفر تا صد راه اندازي رستوران ) را به صورت کامل و با دقت انجام داد. اغلب افراد فکر مي کنند براي راه اندازي رستوران فقط بايد به
در اين مقاله سعي داريم علاقه مندان به رستوران داري را با
انتخاب نوع رستوران
انتخاب نام رستوران
اولين مرحله از مراحل راه اندازي رستوران ( راه اندازي رستوران صفر تا صد) انتخاب نوع رستوران است. شما بايد در اولين قدم مشخص کنيد چه نوع رستوراني هدف شما است. رستوران سنتي, رستوران مدرن, رستوران دريايي و غيره. بقيه مراحل بعد از انتخاب نوع رستوران مشخص مي شود. همه مراحل به نوع رستوران بستگي دارد.
بعد از انتخاب نوع رستوران, حالا نوبت به انتخاب نام معنادار و زيبا براي رستوران است. نام رستوران بايد به ه اي باشد که نشان دهنده نوع رستوران شما باشد. و براي هميشه در ذهن مشتري باقي بماند. در انتخاب نام وسواس زيادي به خرج دهيد . چون اين نام قرار است به يک برند براي شما تبديل شود. سعي کنيد خلاقانه نامي را انتخاب کنيد, که از ساير رقبا سبقت بگيريد.
توجه داشته باشيد در ماه هاي اوليه راه اندازي رستوران نبايد انتظار سود داشته باشيد. پس بايد در ابتدا تامين بودجه کنيد. تا در اواسط راه بدون سرمايه نمانيد. براي خريد يا اجاره مکان رستوران, خريد تجهيزات, طراحي فضاي رستوران, حقوق پرسنل و غيره نياز به سرمايه اوليه داريد. اغلب افراد زماني که به اين مرحله مي رسند از تصميم خود يعني رستوران داري منصرف مي شوند. براي تامين بودجه و سرمايه اوليه رستوران مي توانيد وام بگيريد يا يک اسپانسر انتخاب کنيد.
يکي از اصلي ترين و عمده ترين دليل شکست يک رستوران عدم انتخاب درست موقيعت رستوران است. براي انتخاب مکان درست براي رستوران بايد زمان زيادي را صرف کنيد. در انتخاب موقيغيت رستوران به جاي پارک, مشتريان هدف رستوران, رستوران هاي ديگر در آن منطقه و وسيله حمل و نقل عمومي توجه کنيد.
تجهيزات رستوران شامل
در اين بخش شما بايد هدف از راه اندازي رستوران خود, سبک غذاها و نوع منو و همچنين مديران داخلي و کارکنان را مشخص کنيد.ليست تجهيزات رستوران مورد نياز خود, تامين کنندگان مواد اوليه و روش هاي تبليغاتي را ياداشت کنيد . و به صورت چک ليست در بياوريد. بهتر است چشم انداز رستوران خود را در اين طرح گردآوري کنيد.
يکي از سخت ترين مراحل راه اندازي رستوران دريافت مجوزهاي لازم است. هر رستوران نياز به پروانه کسب دارد. بايد قوانين مربوط به مديريت رستوران و
طراحي زيبا و شيک در ميزان فروش رستوران و جذب مشتري اهميت فراروان دارد. هرچه طراحي ها دقيق تر و مشتري پسند تر باشد, رستوران شما شيک تر به نظرمي رسد. در نتيجه رستوران شيک شما موفق تر خواهد بود. طراحي و دکوراسيون رستوران به نوع رستوران شما بستگي دارد. طراحي رستوران به دو بخش طراحي و چيدمان سالن و
حالا بايد منوي رستوران خود را انتخاب کنيد. منوي رستوران هم به نوع رستوران شما وابسته است. به طور مثال اگر نوع رستوران شما سنتي باشد, سرو غذاي ملل و فرنگي در آن درست نيست. طراحي منو به کارکنان شما کمک مي کند تا بدانند چه غذاهايي بايد تهيه و آماده کنند. در منو با توجه به هزينه هاي صورت گرفته براي تهيه غذا, قيمت غذا را در منو درج کنيد.
شما بايد به دنبال تامين کننده مناسب براي مواد اوليه رستوران و همچنين
بسياري از رستوان داران اين بخش مهم را فراموش کرده اند. اما راه اندازي غذاي بيرون بر در هر رستوران مي تواند يکي از عوامل افزايش فروش رستوران و برند شدن نام رستوران شود.
در اين بخش از مرحله راه اندازي رستوران (راه اندازي رستوران صفر تا صد) دقت و وسواس زسادي به خرج دهيد.سعي کنيد نيروهاي حرفه اي استخدام کنيد. تلفيق تجربه و دانش را فراموش نکنيد.
شما بايد به نيروهاي خود آموزش کافي در مورد نحوه برخورد با مشتري, شرايط سرو غذا, نحوه پذيرايي, چيدمان غذا, نحوه پخت غذا و آماده کردن آن ارائه دهيد. هدف خود از راه اندازي رستوران را به کارکنان خود توضيح دهيد.
براي رستوران خود قوانيني وضع کنيد. به طور مثال براي ساعت ورود و خروج به رستوران يا نحوه مرخصي گرفتن قوانيني تدوين کنيد. به کارکنان گوشزد کنيد, که در طول کار از صحبت کردن با تلفن بپرهيزند. از دستکش و کلاه استفاده کنند. در محيط رستوران از کشيدن سيگار خودداري کنند. اين ها تنها قوانيني کوچکي هستند که شما مي توانيد, آن ها را تنظيم کنيد. و از پرسنل بخواهيد به آن ها پايبند باشند.
تبليغات رستوران خود را فراموش نکنيد. براي اين کار مي توانيد از تبليغات محيطي کمک بگيريد. به طور مثال مي توانيد تراکت تبليغاتي چاپ کنيد. و آن را در سطح شهر پخش کنيد.
اما يکي از بهترين ها و ارزانترين راه ها براي تبليغات,
با دنبال کردن اين مراحل مي توانيد رستوران خود را راه اندازي کنيد. و رستوران داري موفق شويد.
شما ميتوانيد آخرين اخبار و محصولات جديد شرکت را از طريق
با تجهیزات آشپزخانه پویا صنعت آشنا شوید
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400H
افزايش فروش رستوران با تبليغات در اينستاگرام
مراحل راه اندازي رستوران و رستوران داري از صفر تا صد