رستوران داري و مديريت رستوران يک شغل پردرآمد ولي در عين حال بسيار سخت و طاقت فرساست. براي داشتن يک رستوران شيک و موفق بايد مراحل راه اندازي رستوران ( صفر تا صد راه اندازي رستوران ) را به صورت کامل و با دقت انجام داد. اغلب افراد فکر مي کنند براي راه اندازي رستوران فقط بايد به تجهيزات رستوران توجه کنند. اما اين ديدگاه کاملا اشتباه است.

در اين مقاله سعي داريم علاقه مندان به رستوران داري را با مراحل راه اندازي رستوران صفر تاصد آشنا کنيم.

اصلي ترين مراحل راه اندازي رستوران براي رستوران داري موفق

براي راه اندازي رستوران شيک بايد مراحل زير را طي کنيد. هر کدام از اين مراحل نقش مهم و کليدي در موفقيت رستوران شما دارد. 

  1. انتخاب نوع رستوران

  2. انتخاب نام رستوران

  3. سرمايه اوليه يا تامين بودجه
  4. انتخاب درست مکان و موقعيت رستوران
  5. تجهيزات مورد نياز رستوران
  6. برنامه کسب و کار رستوران
  7. دريافت مجوز هاي لازم براي راه اندازي رستوران
  8. طراحي و دکوراسيون رستوران
  9. منوي رستوران
  10. يافتن تامين کننده مناسب
  11. راه اندازي بخش بيرون بر رستوران
  12. استخدام نيروهاي مناسب براي رستوران
  13. آموزش به نيروهاي رستوران
  14. قوانين و مقررات رستوران
  15. تبليغات مناسب و روش هاي بازاريابي جديد

انتخاب نوع رستوران

اولين مرحله از مراحل راه اندازي رستوران ( راه اندازي رستوران صفر تا صد) انتخاب نوع رستوران است. شما بايد در اولين قدم مشخص کنيد چه نوع رستوراني هدف شما است. رستوران سنتي,  رستوران مدرن,  رستوران دريايي و غيره. بقيه مراحل بعد از انتخاب نوع رستوران مشخص مي شود. همه مراحل به نوع رستوران بستگي دارد.

نام رستوران

بعد از انتخاب نوع رستوران,  حالا نوبت به انتخاب نام معنادار و زيبا براي رستوران است. نام رستوران بايد به ه اي باشد که نشان دهنده نوع رستوران شما باشد. و براي هميشه در ذهن مشتري باقي بماند. در انتخاب نام وسواس زيادي به خرج دهيد . چون اين نام قرار است به يک برند براي شما تبديل شود. سعي کنيد خلاقانه نامي را انتخاب کنيد,  که از ساير رقبا سبقت بگيريد. 

سرمايه اوليه يا تامين بودجه

توجه داشته باشيد در ماه هاي اوليه راه اندازي رستوران نبايد انتظار سود داشته باشيد. پس بايد در ابتدا تامين بودجه کنيد. تا در اواسط راه بدون سرمايه  نمانيد. براي خريد يا اجاره مکان رستوران,  خريد تجهيزات, طراحي فضاي رستوران, حقوق پرسنل و غيره نياز به سرمايه اوليه داريد.  اغلب افراد زماني که به اين مرحله مي رسند از تصميم خود يعني رستوران داري منصرف مي شوند. براي تامين بودجه و سرمايه اوليه رستوران مي توانيد وام بگيريد يا يک اسپانسر انتخاب کنيد.

انتخاب مکان مناسب

يکي از اصلي ترين و عمده ترين دليل شکست يک رستوران عدم انتخاب درست موقيعت رستوران است. براي انتخاب مکان درست براي رستوران بايد زمان زيادي را صرف کنيد. در انتخاب موقيغيت رستوران به جاي پارک, مشتريان هدف رستوران, رستوران هاي ديگر در آن منطقه و وسيله حمل و نقل عمومي توجه کنيد.

تجهيزات مورد نياز رستوران

تجهيزات رستوران شامل تجهيزات پخت, تجهيزات آماده سازي, تجهيزات نکه داري, تجهيزات شست  و شو و تجهيزات بسته بندي و تجهيزات سرو غذا مي باشد. همچنين تجهيزات ديگري ماند ميز و صندلي, دستمال کاغذي, پرده,  تابلو, گلدان و غيره تنها بخشي از تجهيزات رستوران مورد نياز است.

انتخاب تجهيزات رستوران مناسب و استاندارد مي تواند در کيفيت رستوران شما تاثير مستقيمي داشته باشد.

برنامه (طرح)کسب و کار رستوران

در اين بخش شما بايد هدف از  راه اندازي رستوران خود, سبک غذاها و نوع منو و همچنين مديران داخلي و کارکنان را مشخص کنيد.ليست تجهيزات رستوران مورد نياز خود, تامين کنندگان مواد اوليه و روش هاي تبليغاتي را ياداشت کنيد . و به صورت چک ليست در بياوريد.  بهتر است چشم انداز رستوران خود را در اين طرح گردآوري کنيد.

دريافت مجوز هاي لازم براي راه اندازي رستوران

يکي از سخت ترين مراحل راه اندازي رستوران دريافت مجوزهاي لازم است. هر رستوران نياز به پروانه کسب دارد. بايد قوانين مربوط به مديريت رستوران و قوانين بهداشت رستوران را رعايت کرده باشيد تا موفق به اخذ پروانه کسب شويد. در زمينه قوانين بهداشت رستوران اداره بهداشت به شما کمک خواهد کرد.

طراحي و دکوراسيون رستوران

طراحي زيبا و شيک در ميزان فروش رستوران و جذب مشتري اهميت فراروان دارد. هرچه طراحي ها دقيق تر و مشتري پسند تر باشد, رستوران  شما شيک تر به نظرمي رسد. در نتيجه رستوران شيک شما موفق تر خواهد بود. طراحي و دکوراسيون رستوران به نوع رستوران شما بستگي دارد. طراحي رستوران به دو بخش طراحي و چيدمان سالن و طراحي آشپزخانه رستوران تقسيم مي شود.

منوي رستوران

حالا بايد منوي رستوران خود را انتخاب کنيد. منوي رستوران هم به نوع رستوران شما وابسته است. به طور مثال اگر نوع رستوران شما سنتي باشد,  سرو غذاي ملل و فرنگي در آن درست نيست. طراحي منو به کارکنان شما کمک مي کند تا بدانند چه غذاهايي بايد تهيه و آماده کنند. در منو با توجه به هزينه هاي صورت گرفته براي تهيه غذا,  قيمت غذا را در منو درج کنيد.

يافتن تامين کننده مناسب

شما بايد به دنبال تامين کننده مناسب براي مواد اوليه رستوران و همچنين تامين کننده براي تجهيزات رستوران باشيد. 

راه اندازي بخش بيرون بر رستوران

بسياري از رستوان داران اين بخش مهم را فراموش کرده اند. اما راه اندازي غذاي بيرون بر در هر رستوران مي تواند يکي از عوامل افزايش فروش رستوران و برند شدن نام رستوران شود.

استخدام نيروهاي مناسب

در اين بخش از مرحله راه اندازي رستوران (راه اندازي رستوران صفر تا صد) دقت و وسواس زسادي به خرج دهيد.سعي کنيد نيروهاي حرفه اي استخدام کنيد. تلفيق تجربه و دانش را فراموش نکنيد.

آموزش به نيروها

شما بايد به نيروهاي خود آموزش کافي در مورد نحوه برخورد با مشتري, شرايط سرو غذا, نحوه پذيرايي, چيدمان غذا, نحوه پخت غذا و آماده کردن آن ارائه دهيد. هدف خود از راه اندازي رستوران را به کارکنان خود توضيح دهيد.

قوانين و مقررات رستوران

براي رستوران خود قوانيني وضع کنيد. به طور مثال براي ساعت ورود و خروج به رستوران يا نحوه مرخصي گرفتن قوانيني تدوين کنيد. به کارکنان گوشزد کنيد, که در طول کار از صحبت کردن با تلفن بپرهيزند. از دستکش و کلاه استفاده کنند. در محيط رستوران از کشيدن سيگار خودداري کنند. اين ها تنها قوانيني کوچکي هستند که شما مي توانيد, آن ها را تنظيم کنيد. و از پرسنل بخواهيد به آن ها پايبند باشند. 

تبليغات و بازاريابي به شيوه هاي جديد

تبليغات رستوران خود را فراموش نکنيد. براي اين کار مي توانيد از تبليغات محيطي کمک بگيريد. به طور مثال مي توانيد تراکت تبليغاتي چاپ کنيد. و آن را در سطح شهر پخش کنيد.

اما يکي از بهترين ها و ارزانترين راه ها براي تبليغات, تبليغات در فضاي مجازي به خصوص تبليغات در اينستاگرام است. در حال حاضر اکثر مردم در شبکه هاي اجتماعي عضو هستند. و در آن ها رستوران هاي مختلف را جست و جو مي کنند.

با دنبال کردن اين مراحل مي توانيد رستوران خود را راه اندازي کنيد. و رستوران داري موفق شويد.

 

 

شما مي‌توانيد آخرين اخبار و محصولات جديد شرکت را از طريق توييتر و اينستاگرام دنبال نماييد.


https://pooyasanatco.com/ رستوران ,راه ,کنيد ,اندازي ,  ,مي ,راه اندازي ,اندازي رستوران ,نوع رستوران ,رستوران شما ,رستوران داري ,تامين کننده مناسب ,استخدام نيروهاي مناسب ,يافتن تامين کنندهمنبع

با تجهیزات آشپزخانه پویا صنعت آشنا شوید

دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400H

دستگاه استخوان جدا کن

افزايش فروش رستوران با تبليغات در اينستاگرام

مراحل راه اندازي رستوران و رستوران داري از صفر تا صد

دستگاهی چند کاره مناسب برای تهیه همبرگر، کتلت و شامی کباب

کباب کوبيده يک غذاي ايراني اما با محبوبيتي جهاني

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

tangehraz دانستنی های شیمی بهترین سایت آپشن خودرو wadegdoub7 Netz الان بخر تحویل بگیر وکیل پایه یک دادگستری ارزان سرا حرفه ای ترین متخصص قلب شرق تهران سجاد بچه تهرون